Tripletex forenkler hverdagen 

Timelister ført i Tripletex

Vi bruker Tripletex som økonomisystem. Dette er et skybasert og fleksibelt regnskapssystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner.

Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts regnskap og økonomi.

Regnskapssystem i skyen, på en enkel og bedre måte

Tripletex er et lett tilgjengelig, stabilt og brukervennlig økonomisystem. Du kan glede deg til å ta i bruk følgende funksjonalitet:

Tilgang overalt, både på PC og mobil.

Enkle og delvis automatiserte prosesser for timeføring, reiseregning og utleggsføring.

Automatiske betalingsløsninger – du kan føre og betale regninger i én operasjon.

Elektronisk utsendelse av faktura og offentlige oppgaver.

Effektiv elektronisk bilagsregistrering.

Oversiktlig rapportering.

Sømløs integrasjon mellom handlingene i systemet.

Sømløst samarbeid med regnskapsfører

Tradisjonelt sett har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Ofte har ikke kunden engang hatt tilgang til systemet, og dermed gått glipp av en viktig mulighet til å kontrollere og analysere egne data.

Med Tripletex vil vi sammen sette opp en enkel rollefordeling og jobbe sammen i systemet. På denne måten kan vi definere grensene for samarbeidet basert på din bedrifts behov.

Et komplett skybasert økonomisystem

Tripletex består av mange ulike moduler og tilleggstjenester, og du velger selv hvilke du vil bruke. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle – fra de aller minste til de større bedriftene. 

Regnskap og faktura

Med Tripletex sitt enkle brukergrensesnitt har du alltid full kontroll over regnskapet. Bruk fakturamodulen til å enkelt opprette ordre, og sende ut fakturaer på ønsket format.

Lønn og reiseregning

Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader, og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Det hele gjøres ut fra dine behov.

Med Tripletex reiseregning kan du føre godtgjørelser og utlegg i samme skjema, og du kan laste opp kvitteringene som vedlegg. Du bestemmer selv når reiseregningen skal utbetales.

Prosjektstyring og timeregistrering

Med prosjektstyring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner. I tillegg kan du følge prosjektets utvikling helt automatisk.

Tilleggstjenester

I Tripletex kan du enkelt aktivere de tilleggstjenestene du trenger for utvide funksjonalitet, og tilpasse systemet til din bedrifts behov. På den måten får du akkurat det systemet du ønsker deg. 

Les mer på Tripletex.no.

Klar for en uforpliktende prat?

Vi ønsker å hjelpe deg å gjøre regnskap enkelt. Men, det er du som må ta det første steget. Vi gleder oss til å høre fra deg!