Om oss

Workpool ble etablert som regnskapsselskap i 2016, og holder til på Skøyen i Oslo. Hos oss får du dyktige regnskapsførere med lang, og bred erfaring innen flere bransjer.

Vi engasjerer oss på dine vegne for at du skal få oversikt og kontroll over regnskapet ditt, og opprettholde et lønnsomt selskap.

Du velger hvor mye av regnskapet vi skal ta oss av, og hvor mye du vil gjøre selv. Vi lærer opp, og samarbeider gjerne om oppgavene. 

Kvalitet i leveransen er noe av det viktigste for oss. Derfor kan du stole på at vi alltid leverer og følger deg opp. Vi «går inn i bedriften din» for å forstå, avlaste og hjelpe til for at dere skal kunne gjøre det dere er best på.    

Med automatiske prosesser hjelper vi deg å håndtere regnskapet på enklest mulig måte. Vi bruker Tripletex, et økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Regnskapssystemet er skybasert, slik at du alltid har det lett tilgjengelig både på nett og mobil.

En regnskapsfører arbeider på laptop
En gruppe mennesker diskuterer rundt et bord.

Ansatte

Lisbeth Blix Johansen

Daglig leder og statsautorisert regnskapsfører

+47 924 14 213
lisbeth.johansen@workpool.no

Gunnar Eriksen

Faglig leder og statsautorisert regnskapsfører

+47 900 51 096
geriksen@workpool.no

Tove Elnes

Regnskapskonsulent

+47 930 56 430
tove.elnes@workpool.no

Britt Andersgaard

Regnskapskonsulent

+47 922 18 580
bandersgaard@workpool.no

Anne Spaberg

Regnskapskonsulent

+47 950 63 252
asp@workpool.no

Klar for en uforpliktende prat?

Vi ønsker å hjelpe deg å gjøre regnskap enkelt. Men, det er du som må ta det første steget. Vi gleder oss til å høre fra deg!